- जमुना सिंह
लोकल ठर्रा र राँगाको सुकुटी।
- समिर गिरी सुबास
परिकारभन्दा पनि दसैंमा सबैसँग भेटघाट हुन्छ, मलाई त्यसमै रमाइलो लाग्छ।
- पुष्पा केसी
मेरो त दसैं कुर्ने चलन छैन। जतिबेला मन लाग्छ, त्यति बेला नै खाने-पिउने बानी छ।
- तारा राई
आमाले पकाएको सेल रोटी।
- एञ्जेल मोनालिसा
मासु, चिउरा र लोकल तीनपाने।
- सिर्जु थापा
देशी ठर्रा।
- हेमन्तकुमार ओड
मासुका परिकार।
- बिना गिरी
तीनपाने रक्सी।
- याक्थुम्बा काउछा
प्याजमा तारेको खसीको मासु, अलि पिरो खालको अनि भोड्का। त्यसमाथि साथीहरूसँग तास खेल्न पाइयो भने त अरू के चाहियो र ?
- राम ब्लुमर्स
मासु र बियर।
- कर्म घले
खसीको पक्कु। पेयपदार्थमा त त्यही त हो नि, लोकल ठर्रा।
- चिरञ्जीवी अधिकारी
साथीहरूसँग तास खेल्दै कुखुराको साँप्रासँग भोड्का पिउनुको मज्जा नै अर्कै हुन्छ।
- योगेश राई, संगीत
शुद्ध दाल, भात र तरकारी मनपर्छ, जुन सधैं खाइन्छ अनि यस्तो खानाले स्वास्थ्यलाई फाइदा पनि गर्छ।
- इन्दु सापकोटा
मलाई त सेल रोटी र फिनी।
- ब्रोफिन मल्ल
तारेको खसीको मासु र भोड्का।
- नवीन थापा
बियरसँग खसीको मासु।
- लक्ष्मण पौडेल
परिकार त सबै ठीक लाग्छ। के गर्ने ? मन पर्ने पेय त भन्नै नमिल्ने। अरूको घरमा पाहुना भएका बेला भने जे पनि खानुपर्छ। कहाँ छान्न पाइन्छ र ?
- उमेश विष्ट
खसीको मासुको कबाब।
- रवीन्द्र सुबेदी
मलाई फलफूल मनपर्छ।
- सञ्जु देवकोटा
तीनपाने।
- गब्बर सिंह
सुँगुरको मासु, कोदोको जाँड, आहा ! क्या मीठो।
- नवीन संकल्प
मलाई त मासको बारा र खसीको मासु मनपर्छ।
- शंकर विष्ट
खसीको मासु, त्यो पनि पोलेर, नुन, खुर्सानीसँग साँधेको।
- संघर्ष क्षेत्री
तीनपाने, कोदोको झोल, राँगाको सुकुटी, अनि अरू पनि छन्।
- मगर केटो
अचार र चना। मलाई त यही मनपर्छ।
- पुजा डंगोल
मकैको ढिंडो र कुखुराको मासु। मासु, बियर अनि पकौडा।
- खिम खनाल, सल्यान
सितन र रक्सी।
- मिकन घले
किन ? ल्याइदिने विचार छ र ?
- आङ गुरुङ
भात र खसीको मासु।
- रूपेश गोतामे
सेकुवा र तीनपाने।
- सुम्बिहाङ लिम्बू
रेड लेभल र बंगुरको सेकुवा।
- मणि नेम्बाङ
सुगुरको मासु र लोकल ठर्रा।
- एम थापामगर
मलाई त दही, दूध र हरियो साग मनपर्छ।
- देवेन्द्र भण्डारी
बंगुरको सेकुवा र स्प्राइट।
- राम मादेन लिम्बू
लोकल रक्सी र सुकुटी।
- तारा मगर
शुद्ध कोदोको तीनपाने र तारेको मासु।
- बाबुश्री भाबुक
बिरयानी र पेप्सी।
- सन्जोग गजमेर
आफूलाई त मासु र तोङ्बा मन पर्छ।
- झापाली ठूल्दाइ
सेलरोटी र कुराउनी।
- शम्भु पौडेल
खसीको सुकुटी र भोड्का।
- आयुश खत्री
मासु, भात र आँपको जुस।
- ड्याजलिङ मुन
खसीको तास र चिसो कोकाकोला।
- प्रदीप न्यौपाने
मासु, चिउरा अनि कोक।
- सहदेब फुयाँल
बंगुरको मासु र लोकल रक्सी।
- रिया मगर
सिन्कीको अचार।
- विष्णु खरेल
ढिंडो र मासु।
- भुपेन पोखरेल
खसीको मासु र काल्सबर्ग बियर।
- राजु सुवेदी
भुटन र तीनपाने।
- सुमित कुमार
ताजा भुटुवा र कोदोको झोल।
- हिरो गुरुङ
खसीको काँचो कान र रक्सी।
- चन्द्र भट्टराइ
टुर्बोग बियर।
- रमेशजंग ठकुरी
हरियो साग र जुस।
- महान घिमिरे
No comments:
Post a Comment